Consultancy / advies

Overzicht en grip houden op uw organisatie begint met inzicht in actuele en betrouwbare cijfers. Helaas is de complexiteit van bedrijfsprocessen vaak een obstakel bij het samenstellen van bruikbare managementinformatie.

Ons team bij arEYE werkt vanuit de visie dat wij de ondernemer altijd efficiënter en completer kunnen bijstaan. Enerzijds brengen wij rapportages efficiënter tot stand door een live-koppeling met de beschikbare financiële systemen. Anderzijds gebruiken we drilldown-analyses om aanvullende informatie bovenop bestaande rapportages te genereren.

Wat kunnen onze consultants voor u betekenen?

  • Ontwikkeling en onderhoud van het managementsrapportagemodel voor in- en externe verslaglegging (voorzien van een live-koppeling met bijna alle (niet) financiële pakketten, zoals urenregistratie, facturatie, etc.)
  • Het ontwikkelen van geïntegreerde koppelingen tussen diverse pakketten (facturatie -> boekhouding, urenregistratie -> boekhouding, bankverwerking <-> boekhouding)
  • Ondersteunen bij of verzorgen van de periodeafsluiting en de daarbij opgestelde rapportage bespreken met directie en aandeelhouders